Werkwijze header

Luxe interieurontwerp

Onze werkwijze

×

Lagance Text Logo

Je huis biedt zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het is dé omgeving waar jij ultiem kunt genieten, je kunt ontspannen en waar je trots op bent. Een uniek interieur met ongekende luxe is dat waar Lagance voor staat.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Een plek waar luxe en elegantie voorop staan

Gun jezelf ook de weelde van een ambiance die jouw leven verrijkt. Een luxueuze woonomgeving waar je kunt ontspannen en trots op kunt zijn. Ik sta garant voor het ontzorgen en het creëren van een exclusief en luxueus interieur met weelderige elementen, waarmee je vrienden en familie kunt ontvangen, quality time kunt beleven en waar blijvende herinneringen ontstaan.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de styling?

De plaatsing en de styling wordt doorgaans binnen 1 dag gerealiseerd, zodat jij thuiskomt in een oase van verfijning.

Kan ik de items in/met eigen ogen zien?

We presenteren een collectie stalen van meubelstoffen, raambekleding, wandbekleding en vloeren die tastbaar zijn. Daarnaast gaan we samen business shoppen waarbij we een bezoek brengen aan diverse inkoopkanalen van Lagance.

Ik heb een woning in het buitenland, verzorgen jullie hiervoor ook de inrichting en styling?

Lagance biedt ook advies en realisatie aan voor vakantiewoningen in het buitenland.

Regelen jullie het van A tot Z?

Lagance zorgt voor het interieuradvies, een uniek ontwerp en verzorgen tevens de gehele inrichting. Bij Lagance word je volledig ontzorgd.

Wat bepaalt de kosten voor een interieuradvies?

De kosten variëren per project en worden beïnvloed door uw persoonlijke wensen. We staan voor u klaar om de prijs met u te bespreken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact op

Handgetekende plattegrond

Stap 1

Van kennismaking tot een unieke handgetekende plattegrond

Na het eerste kennismakingsgesprek stel ik een weloverwegen interieurontwerp op, waarbij ik je meeneem in mijn aanpak bestaande uit drie elementen. Hierdoor wordt een anticiperende blik geworpen op de nieuwe realiteit, met een bijzondere beleving van een verfijnd luxueus interieur. Het eerste element begint met een unieke, met de hand getekende plattegrond van de nieuwe indeling. Hierbij wordt er rekening gehouden met vaste elementen, lichtval en zichtlijnen. Op basis daarvan creëren we een ruimte die de perfecte balans is tussen functionaliteit en elegantie.

Neem contact op

Neem contact op

Van papier tot voelen en beleven

Aansluitend vertaal ik de gewenste ambiance van het interieur naar een verhelderende impressie. Een verzameling van beeldmateriaal waarin de beoogde stijlvolle meubelen, elegante verlichting en luxe iconen worden weergegeven waardoor er een levendige afspiegeling ontstaat van de nieuwe werkelijkheid. Ter afronding presenteert een verzameling tastbare stalen een voorproefje van de materiële ervaring binnen de nieuwe woonomgeving. Zonder bezwaard te zijn, wordt de weg naar een oase van verfijning ingeslagen. Met toegang tot het grootste interieurplatform van Nederland, faciliteer ik de haalbaarheid van elk ontwerp. Gezamenlijk ondernemen we een doelbewuste ‘business shopping’ expeditie, waarbij ik als gids dien tijdens bezoeken aan diverse inkoopkanalen.
Tijdens deze expeditie nemen we besluiten voor de totale inrichting op professionele wijze en in serene concentratie, vrij van enige afleiding. Mijn begeleiding naar de realisatiefase, inclusief plaatsing en stijlvolle inrichting binnen een dag, waarborgt een naadloze integratie in het verfijnde interieur.

Neem contact op

werkwijze sidetable

 

Luxueuze eetset

Werkwijze stap 1

Reviews over Lagance

Dit zeggen onze klanten

Wilma Vos

25 juli 2023

5.0/5.0

Wij hebben onze woonkamer laten stylen en zijn ontzettend blij met het resultaat, dit was ons zelf nooit gelukt. Alles is precies in balans en dat geeft rust. Karin super bedankt voor je advies en realisatie, we genieten er elke dag van.

Ellen van der Werf

8 februari 2023

5.0/5.0

Prachtige site geworden!
Nogmaals hartelijk dank voor je hulp en begeleiding voor het realiseren van onze droomvilla!
Jouw creatieve inspiratie, geweldige smaak en doorpakken hebben ervoor gezorgd dat al onze wensen gerealiseerd konden worden. En meer!
De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren!

Willy van der Schors

23 april 2023

5.0/5.0

Ben ontzettend blij met het meedenken van Karin en zoals het uiteindelijk is geworden. Het is nog steeds elke dag genieten.