Over ons header

Luxe interieurontwerp

Over Lagance

×

Lagance Text Logo

Je huis biedt zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het is dé omgeving waar jij ultiem kunt genieten, je kunt ontspannen en waar je trots op bent. Een uniek interieur met ongekende luxe is dat waar Lagance voor staat.

Karin portret

Elegante interieurs

10+ jaar ervaring in exclusief interieurontwerp

Met meer dan 10 jaar ervaring als interieuradviseur, ben ik bekend met de kunst van het creëren van een exclusief en luxe interieur in jouw woning. Ik integreer jouw wensen naadloos met elegante elementen en maak gebruik van mijn professionele netwerk om ervoor te zorgen dat elk ontwerp realiseerbaar is.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de styling?

De plaatsing en de styling wordt doorgaans binnen 1 dag gerealiseerd, zodat jij thuiskomt in een oase van verfijning.

Kan ik de items in/met eigen ogen zien?

We presenteren een collectie stalen van meubelstoffen, raambekleding, wandbekleding en vloeren die tastbaar zijn. Daarnaast gaan we samen business shoppen waarbij we een bezoek brengen aan diverse inkoopkanalen van Lagance.

Ik heb een woning in het buitenland, verzorgen jullie hiervoor ook de inrichting en styling?

Lagance biedt ook advies en realisatie aan voor vakantiewoningen in het buitenland.

Regelen jullie het van A tot Z?

Lagance zorgt voor het interieuradvies, een uniek ontwerp en verzorgen tevens de gehele inrichting. Bij Lagance word je volledig ontzorgd.

Wat bepaalt de kosten voor een interieuradvies?

De kosten variëren per project en worden beïnvloed door uw persoonlijke wensen. We staan voor u klaar om de prijs met u te bespreken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact op

Karin aan voordeur

Thuis in connectie

Een persoonlijke reis naar jouw ideale woonomgeving

Voor mij staat de persoonlijke connectie met jou centraal. Door een diepgaand begrip van elkaar te ontwikkelen, vorm ik een thuis dat perfect aansluit bij al jouw wensen. Ik herken wat jouw stijl is en waar je met trots naar zult kijken.

Neem contact op

Wat zijn jouw wensen?

Jouw unieke interieurervaring met trots en stijl

Mijn streven is om voor jou een ontspannen omgeving te creëren met een warme en chique sfeer. Ik richt me op het vinden van de perfecte balans tussen indrukwekkende blikvangers en de kleinste details, allemaal vervaardigd uit luxe materialen. Ik nodig je uit om al jouw wensen met mij te delen! Als jouw interieuradviseur zal ik ervoor zorgen dat het eindresultaat een uniek interieur is, doordrenkt met ongekende luxe waar je kunt genieten en trots op kunt zijn.

Neem contact op

Over ons

Werkwijze

 

Werkwijze stap 2 en 3

Reviews over Lagance

Dit zeggen onze klanten

Wilma Vos

25 juli 2023

5.0/5.0

Wij hebben onze woonkamer laten stylen en zijn ontzettend blij met het resultaat, dit was ons zelf nooit gelukt. Alles is precies in balans en dat geeft rust. Karin super bedankt voor je advies en realisatie, we genieten er elke dag van.

Ellen van der Werf

8 februari 2023

5.0/5.0

Prachtige site geworden!
Nogmaals hartelijk dank voor je hulp en begeleiding voor het realiseren van onze droomvilla!
Jouw creatieve inspiratie, geweldige smaak en doorpakken hebben ervoor gezorgd dat al onze wensen gerealiseerd konden worden. En meer!
De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren!

Willy van der Schors

23 april 2023

5.0/5.0

Ben ontzettend blij met het meedenken van Karin en zoals het uiteindelijk is geworden. Het is nog steeds elke dag genieten.