Interieuradvies header

Luxe interieurontwerp

Interieuradvies voor aan huis, zakelijk en vakantiewoningen

Maak een afspraak
×

Lagance Text Logo

Je huis biedt zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het is dé omgeving waar jij ultiem kunt genieten, je kunt ontspannen en waar je trots op bent. Een uniek interieur met ongekende luxe is dat waar Lagance voor staat.

Renovatie project

Interieuradvies voor thuis

Creëer tijdloze elegantie en comfort

Bij Lagance, ons bedrijf gespecialiseerd in interieuradvies, draait het allemaal om jouw thuis. We begrijpen dat je huis meer is dan slechts een dak boven je hoofd; het is een weerspiegeling van jouw unieke stijl en levenswijze. Ik als deskundig interieuradviseur gaat verder dan het kiezen van meubels en kleurenschema’s; ik creëer een op maat gemaakt ontwerp dat naadloos aansluit bij wat jij voor ogen hebt. Of je nu een eigentijds appartement, een klassiek herenhuis, of een riante villa hebt, Lagance staat garant voor hoogwaardig advies dat niet alleen de laatste trends volgt, maar ook tijdloze elegantie en comfort toevoegt aan jouw leefruimte. Door te investeren in Lagance, investeer je in een huis dat niet alleen visueel verbluffend is, maar ook volledig past bij jouw unieke levensstijl.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de styling?

De plaatsing en de styling wordt doorgaans binnen 1 dag gerealiseerd, zodat jij thuiskomt in een oase van verfijning.

Kan ik de items in/met eigen ogen zien?

We presenteren een collectie stalen van meubelstoffen, raambekleding, wandbekleding en vloeren die tastbaar zijn. Daarnaast gaan we samen business shoppen waarbij we een bezoek brengen aan diverse inkoopkanalen van Lagance.

Ik heb een woning in het buitenland, verzorgen jullie hiervoor ook de inrichting en styling?

Lagance biedt ook advies en realisatie aan voor vakantiewoningen in het buitenland.

Regelen jullie het van A tot Z?

Lagance zorgt voor het interieuradvies, een uniek ontwerp en verzorgen tevens de gehele inrichting. Bij Lagance word je volledig ontzorgd.

Wat bepaalt de kosten voor een interieuradvies?

De kosten variëren per project en worden beïnvloed door uw persoonlijke wensen. We staan voor u klaar om de prijs met u te bespreken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact op

Zakelijk interieuradvies

Zakelijk interieuradvies

Productiviteit en het welzijn vergroten van medewerkers

In het zakelijke landschap begrijpt Lagance als vooraanstaand bedrijf in interieuradvies de cruciale rol van een doordacht kantoorontwerp. Ik streef ernaar om niet alleen functionele, maar ook inspirerende werkomgevingen te creëren die de productiviteit en het welzijn van medewerkers bevorderen. Ik als gespecialiseerd interieuradviseur ga verder dan louter het selecteren van meubilair en kleurenschema’s; ik creëer op maat gemaakte ontwerpen die de bedrijfscultuur weerspiegelen en efficiëntie stimuleren. Of het nu gaat om een luxueuze elegante kantoorruimte, een traditioneel hoofdkantoor of een dynamische co-workingomgeving, Lagance staat garant voor hoogwaardig zakelijk interieuradvies dat niet alleen voldoet aan de laatste trends, maar ook bijdraagt aan een professionele uitstraling en optimale werkprestaties. Investeer met Lagance in een kantooromgeving die niet alleen functioneel is, maar ook de identiteit en doelstellingen van jouw bedrijf weerspiegelt.

Neem contact op

Interieuradvies voor uw vakantiewoning

Ultieme luxe en comfort bij uw vakantiewoning

Bij Lagance begrijpen we het belang van een sfeervolle en functionele vakantiewoning, waar ontspanning en comfort samenkomen. Ik als ervaren interieuradviseur streef ernaar om een unieke atmosfeer te creëren die niet alleen de esthetiek van de ruimte verbetert, maar ook aansluit bij de behoeften van vakantiegangers. Of het nu gaat om een rustiek chalet in de bergen, een luxe villa aan zee of een penthouse in de stad, Lagance biedt op maat gemaakt interieuradvies dat rekening houdt met de specifieke kenmerken van de vakantiewoning en de gewenste beleving van de gasten. Van het kiezen van duurzame materialen tot het optimaliseren van de indeling voor maximale gezelligheid, wij streven ernaar om een onvergetelijke en gastvrije sfeer te creëren. Investeer met Lagance in een vakantiewoning die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een oase van comfort en ontspanning biedt voor elke vakantieganger.

Neem contact op

Interieuradvies voor vakantiewoningen

 

Interieuradvies voor vakantiewoningen

Interieuradvies voor vakantiewoningen

Reviews over Lagance

Dit zeggen onze klanten

Wilma Vos

25 juli 2023

5.0/5.0

Wij hebben onze woonkamer laten stylen en zijn ontzettend blij met het resultaat, dit was ons zelf nooit gelukt. Alles is precies in balans en dat geeft rust. Karin super bedankt voor je advies en realisatie, we genieten er elke dag van.

Ellen van der Werf

8 februari 2023

5.0/5.0

Prachtige site geworden!
Nogmaals hartelijk dank voor je hulp en begeleiding voor het realiseren van onze droomvilla!
Jouw creatieve inspiratie, geweldige smaak en doorpakken hebben ervoor gezorgd dat al onze wensen gerealiseerd konden worden. En meer!
De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren!

Willy van der Schors

23 april 2023

5.0/5.0

Ben ontzettend blij met het meedenken van Karin en zoals het uiteindelijk is geworden. Het is nog steeds elke dag genieten.